memanglah mengancam yang amat sangat dan menepati selera aku. Maklumlah masa bersuami dulu dah biasa kena servis. Satu hari tu, tengah syok borak pasal kes Razak Baginda tu, aku selamba je tanya dia, sejak dia bercerai tu, dia tak rasa gian ke kat lelaki.

Dan aku sepatutnya layak mendapat seorang secretary.

Tapi sebab aku pun jarang ada ofis jadi majikan aku suruh guna orang dalam dulu lah buat sementara.

Maka aku pun terus mencadangkan seorang makcik ni jadi secretary aku.

Kalau kena taktik dan strateginya, ada can easily aku dapat menjamah tubuh badan makcik ni.

join and enjoy Language: japanese | spanish | italian | french | german | dutch Random pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 Random friendly site pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 Rape sex porno tube links: Rape video | Sex video rape | Rape videos | Rape sex videos: | Rape sex porn Rape Portal - the best rape video sex site on the net!

Raped teens, daughters embedded on rape videos and photo galleries.

Mega full violence collection of real rapes you can found on this extreme rape video site and it's all for FREE Incest Portal - You can see incest sex video here.

Aku telah dinaikkan pangkat dalam bulan Oktober tahun lepas. Untuk makluman korang, aku cerita sikit latarbelakang makcik ni.

Tapi pada aku itu yang membuat dia kelihatan lebih sexy. Kulit dia warna sawo matang, macam kebanyakkan orang melayu kita. Mula-mula aku cuba borak-borak pasal keluarga, pasal kerja, pasal kampung halaman dan topik-topik lain yang biasa kita borakkan. Bila di office aku sengaja je laga-lagakan badan aku kat badan dia. Macam I ni nak cari gigolo bukannye senang, kalau ade pun mahal..” dia menambah.

Lagi satu keistimewaan Mona ialah dia ni tinggi – 5 kaki 7 inci. Aku memang selalu terbayang-bayang kaki dia yang panjang dan sexy tu menyepit badan aku. Hari-hari lain dia pakai skirt ketat paras lutut yang menyerlahkan lagi ketonggekkan dan kebulatan buntut dia. Kira dia ni bergaya jugak la orangnya walaupun wajah dia tak la cun sangat. Lagipun aku ni bukan kisah sangat pasal paras rupa sebab aku sendiri pun bukannya hensem sangat. Tapi aku sebagai boss dia, kenalah dia respect sikit kan. Sebelum tu aku cerita dulu pasal rumahtangga aku yang tonggang langgang. Kadang-kadang tu kalau balik kerja lewat, aku akan hantar dia balik ke rumah. “Orang lelaki senang sebab pelacur dan bohsia ramai. Bila dia dah cakap macam tu aku pun terus masuk jarum. orang lawa macam you ni.petik jari je, berderet jantan datang”.

Tak reti aku nak describe bentuknye tapi kalau dia berjalan tu memang tertonggek-tonggek dan tergelek-gelek macam itik serati pulang petang. Kalau dapat aku tonggang doggie design memang ideal gile punye. Kalau tengok pada gayanya,si Mona ni memang nampak macam kuat sex. Tu yang ramai tak berani nak kacau dia walaupun aku tau ramai budak-budak office aku yang stim tengok makcik ni. Lepas tu aku cuba korek cerita pasal kisah rumahtangga dia pulak. Rupanya ex-husband dia kawin sorang lagi tanpa pengetahuan dia. Dia ni pulak mandul sebab tu laki dia cari perempuan lain. Aku pun buat-buatlah muka sedih, kononnya bersimpatilah dengan dia tapi yang sebenarnya mata aku tak lepas-lepas merenung pangkal buah dada dan peha gebunya yang jelas kelihatan bila dia silangkan kaki. Bila dah selalu macam tu, aku dan dia pun makin rapat. “You tau Mona, sejak you jadi secretary I, I selalu kena sakit bengkak-bengkak” aku cuba menjerat dia.